Sanne van der Poel is ruim 18 jaar met veel plezier werkzaam als (psychosomatisch) oefentherapeut Cesar. Haar affiniteit is vooral gaan liggen bij psychosomatische, oftewel spanningsgerelateerde klachten. In 2011 heeft zij hiervoor de HBO opleiding Psychomatiek afgerond en is zij geregistreerd psychosomatisch oefentherapeut. Tevens is zij gespecialiseerd in slaapproblematiek en gecertificeerd slaapoefentherapeut (www.slaapoefentherapie.nl). Daarnaast begeleidt ze veel mensen met SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten) en vrouwen met bekkenklachten bij zwangerschap. Ook ziet ze veel kinderen met spanningsklachten. Uiteraard blijft ze constant in ontwikkeling door middel van bijscholing.

In 2016 is zij haar nieuwe praktijk BLOOM Oefentherapie Binnenstad gestart in het gezondheidscentrum. Daarvoor was Sanne ruim 12 jaar onder meer mede eigenaar van Praktijk Vita te Wijk bij Duurstede, heeft ze een praktijk voor oefentherapie opgericht in Ghana en was ze freelance redacteur bij Movemens, een tijdschrift voor ondernemers in de zorg.

DKF portret Sanne 1

 

 

 

Elisabeth werkt op de woensdag en vrijdag als vaste medewerker in de praktijk. In 1991 is Elisabeth Nederlof afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Later volgde zij de driejarige parttime opleiding AOT (Adem en Ontspannings Therapie, methode Van Dixhoorn). In 2011 heeft ze de post HBO opleiding tot psychosomatische oefentherapeut afgerond en is geregistreerd psychosomatisch oefentherapeut. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van slaapproblematiek. Hiervoor heeft ze scholing gevolgd voor slaapoefentherapie (www.slaapoefentherapie.nl), autogene training , sounder sleep system, feldenkrais en balanstherapie. Tevens is Elisabeth aangesloten bij het Solknet (www.solknet.com).

Als mede eigenaar heeft zij gewerkt in de Groepspraktijk Centrum Amsterdam en Groepspraktijk Weteringstraat en praktijk Vaillantlaan.

Elisabeth Nederlof