Onze assistenten krijgen regelmatig vragen over het coronavirus. Voor meer informatie en adviezen kunt u de volgende websites raadplegen:

Deze websites geven de meest actuele informatie en richtlijnen.

Ook heeft de Rijksoverheid een informatienummer opengesteld voor vragen over het coronavirus : 0800-1351 (8-20.00 uur)

Denkt u dat u besmet bent? Heeft u klachten van verkoudheid, koorts of hoesten? Kom dan niet naar de praktijk, maar blijf dan thuis totdat uw klachten over zijn.

 

 Bent u kortademig of voelt u zich ernstig ziek? Neem dan telefonisch contact op met de huisartsenpraktijk.

U kunt nu ook online afspraken maken bij Huisartsenpraktijk Binnenstad!

Zo kunt u in uw eigen tijd een afspraak plannen met uw huisarts.

U heeft nu 24/7 toegang tot:

  • e-Afspraak; maak uw eigen afspraak bij uw huisarts.
  • e-Consult; hiermee kunt u per email een vraag stellen aan uw huisarts.
  • uw labuitslagen; check uw eigen bloeduitslagen.
  • e-Recept; hiermee kunt u uw medicijnen opnieuw bestellen.

 

Log eenvoudig met uw DigiD in via de inlogknop hier rechts boven (patiëntenportaal).

Vanaf september 2013 werken wij samen met de sportartsen van het Sport Medisch Adviescentrum. Een sportarts is een specialist op het gebied van sportblessures, maar ook niet sport gebonden klachten van het bewegingsapparaat. Dit sportspreekuur is bedoeld voor mensen met langdurige of ingewikkelde blessures van spieren of gewrichten. Hierbij is de mate van klachten belangrijker dan hoe fanatiek u normaalgesproken sport.

Tijdens een consult van een half uur kijken de huisarts, fysiotherapeut en sportarts samen naar uw klacht en geven direct een advies.

Mocht u in aanmerking willen komen voor een gezamenlijk consult neemt u dan contact op met de huisartsenpraktijk (030-2333888).

Sinds kort kunt u ook in onze praktijk advies krijgen van een gynaecoloog. Zo kunt u samen met uw huisarts en gynaecoloog uw klachten bespreken. Voor u is het een eenmalig gratis advies. U betaalt dus geen eigen risico. 

Heb je onveilig seksueel contact gehad en twijfel je of je misschien een SOA hebt opgelopen? Dan is de huisarts de aangewezen persoon om naar toe te gaan. Onze huisartsenpraktijk biedt de mogelijkheid om een SOA test te doen. Hiervoor is het noodzakelijk dat je staat ingeschreven in onze praktijk.

Er is een betrouwbare SOA zelftest voorhanden. Hiervoor nemen vrouwen zelf materiaal af door middel van een swab en leveren mannen urine in. Hierna gaat het materiaal naar het laboratorium, waarna je de uitslag via de huisarts krijgt. Snel en simpel. De kosten van de test gaan van je eigen risico af. Voor de precieze kosten van verschillende testen verwijzen we u naar www.saltro.nl

Neem voor meer informatie contact met ons op (030-2333888).